Τοποθέτηση από πλευράς ΠΑΟΚ για τα όσα ακούγονται, γράφονται και λέγονται για την επόμενη ημέρα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του, ο Γιώργος Κουβεντίδης, ο σχεδιασμός του νέου ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κριθεί πρόωρα, με βάση εικασίες, εκτιμήσεις ή φήμες. 

Το ξεκαθάρισαν από τον ΠΑΟΚ: "Όσοι το αγνοούν, τα τελευταία 6 χρόνια..."
Intime

«Ο σχεδιασμός της ομάδας της νέας σεζόν θα αξιολογηθεί με βάση γεγονότα και δεδομένα, όταν έρθει η ώρα, κι όχι με εικασίες, υποθέσεις και εκτιμήσεις, ένα μήνα και μία μέρα πριν φύγει η ομάδα για προετοιμασία στην Ολλανδία.

Φέτος ξεκινάμε δύο εβδομάδες αργότερα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι φέτος ο χρόνος δεν είναι το ίδιο πιεστικός με άλλες χρονιές για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος, για όσους αγνοούν τη μεγάλη εικόνα, τα τελευταία 6 χρόνια έχει 2 πρωταθλήματα, 2 Kύπελλα κι έφτασε δύο φορές στους 8 της Ευρώπης», σημείωσε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ.

Το ξεκαθάρισαν από τον ΠΑΟΚ: "Όσοι το αγνοούν, τα τελευταία 6 χρόνια..."
Intime