Σίριλ Ντέσερς:  Η στήλη είχε αποκαλύψει πρώτη από τις 16 Μάϊου όχι μόνο πως είναι ο εκλεκτός του Χαβιέ Ριμπάλτα για την θέση του σέντερ φορ στην νέα ΑΕΚ αλλά και πως βρισκόταν - από τότε - σε προχωρημένη διαπραγμάτευση με τον ατζέντη του διεθνή Βέλγο - Νιγηριανού στραικερ για την μεταγραφή του.

Πριν από λίγες ημέρες αποκαλύψαμε πως η Ένωση τα βρήκε με την πλευρά του Σίριελ Ντέσερς για 3ετές συμβόλαιο με ετήσιες καθαρές αποδοχές που θα είναι 7ψηφιο ποσό με τον αριθμό 2 μπροστά.  Μόλις χθές γράψαμε πως το deal  πλέον δεν μπορεί να χαλάσει για 1.300.000 ευρώ που ήταν η διαφορά μεταξύ των δυο κλαμπ. Οι σημερινές πληροφορίες από την Σκωτία, λοιπόν,  θέλουν να υπάρχει σχεδόν deal done κι απλά κάποιες λεπτομέρειες να απομένουν πριν από την ανακοίνωση, η οποία λογικά θα έρθει την ερχόμενη εβδομάδα.

Έτοιμη να ανακοινώσει Ντέσερς η ΑΕΚ! Το ποσό στη Ρέιντζερς και τα δύο bonus

Πρώτα έπρεπε να ανακοινωθεί  ο νέος προπονητής (Νίκολιτς), για να ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις απόκτησης παικτών, με πιο... λαμπρή και συγχρόνως  ουσιαστική αυτή του Ντέσερς. Σύμφωνα με πηγές από την βελγο-σκωτσέζικη πιάτσα  agents,  η Ρειντζερς θα πάρει 4.800.000 ευρώ για τον Ντέσερς, πληρωμένα... κασέρι δηλαδή σε μια δόση! Στην συμφωνία όμως, θα μπούν και δυο μπόνους στόχων για την Ρειντζερς. Το ένα, ύψους 500.000 ευρώ, σε περίπτωση που η ΑΕΚ περάσει στην League Phase ευρωπαϊκής διοργάνωσης, οποτεδήποτε την επόμενη 3ετία που ο Ντέσερς θα παίζει στην ΑΕΚ.

Όσον αφορά στην ανάλυση του Ντέσερς, μπορεί σε αξιοπιστία εκτέλεσης την τελευταία 2ετία στην Ρειντζερς (51 γκολ) να παραπέμπει σε Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού αλλά από πλευράς στυλ και ... μπαλοσύνης ο Βελγό-Νιγηριανός θυμίζει έντονα Ελ Αραμπί!!!!