Άρης: Εδώ και κάποιες ημέρες, ο Άρης έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Πέδρο Άλβαρο, με τον Πορτογάλο να αναμένεται πλέον στη Θεσσαλονίκη για το τυπικό μέρος της μεταγραφής.

Σχετικό ρεπορτάζ, φιλοξενεί η γνωστή πορτογαλική εφημερίδα A Bola, η οποία μάλιστα αποκαλύπτει πως ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, απέρριψε τις προτάσεις που είχε από Βερόνα, Τζένοα και Λεβάντε.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δημοσίευμα:

«Ο κεντρικός αμυντικός Πέδρο Άλβαροέχει ήδη καταλήξει σε συμφωνία με τον Άρη Θεσσαλονίκης και θα υπογράψει στον ελληνικό σύλλογο για τις επόμενες τέσσερις σεζόν.

Ο ποδοσφαιριστής είχε προτάσεις από την ισπανική Λεβάντε και τις ιταλικές ομάδες Βερόνα και Τζένοα, αλλά προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα λόγω των οικονομικών συνθηκών που του προσφέρθηκαν. Τις επόμενες ημέρες, ο Πέδρο Άλβαρο θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να παρουσιαστεί επίσημα».

Πηγή: sfina.gr