Πιο συγκεκριμένα, απομένουν μόνο τα τυπικά για να παραχωρήσει τον 21χρονο εξτρέμ Φερ Λόπεζ στην αγγλική Γουλβς και μάλιστα θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό της τάξεως των 25 εκατ. ευρώ.

Όλα οκ μέχρι εδώ και προφανώς αρκετοί θα αναρωτηθούν «εμάς τι μας νοιάζει». Ενδεχομένως η παραπάνω εξέλιξη να ανοίξει τον δρόμο για την αποχώρηση του Κάρλες Πέρεθ από την ομάδα της Γαλικίας και την ένταξή του στον Άρη.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει ήδη συμφωνήσει με τους Κιτρινόμαυρους, αλλά διαπραγματεύεται τη λύση του συμβολαίου του με την Θέλτα, το οποίο έχει ισχύ για ακόμη δύο χρόνια. Με τον ίδιο να πρέπει να πάρει «καθαρά» σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ για κάθε ένα από αυτά.

Η εισροή ρευστού στα ταμεία της ισπανικής ομάδας, ενδεχομένως να διευκολύνει την ολοκλήρωση των συζητήσεων κι έτσι να ανοίξει ο δρόμος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής στον Άρη.

Πηγή: sfina.gr