Ο Γιώργος Αθανασιάδης έλυσε πριν λίγες μέρες το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ Λάρνακας και πλέον βρίσκεται στο στόχαστρο του Άρη.
Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ξεκαθαρίσει πως η προσοχή της ομάδας είναι στραμμένη στην ελληνοποίηση του ρόστερ, οπότε οι επόμενες κινήσεις αναμένονται να έχουν γηγενή χαρακτήρα.
Οι Ρούμπεν Ρέγιες και Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται πως "γλυκοκοιτάζουν" την υπόθεση του Αθανασιάδη, ο οποίος είναι πλέον ελεύθερος, ενώ γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα και το βάρος της θέσης στους κιτρινόμαυρους, καθώς στο παρελθόν έχει αποτελέσει παίκτης της ΑΕΚ, του Αστέρα Τρίπολης και του Πανθρακικού.
Ο 32χρονος τερματοφύλακας, επίσης, φαίνεται πως είναι θετικός στη προοπτική του Άρη, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν, με τους Θεσσαλονικείς να τον έχουν θέσει ως το βασικό τους στόχο για την ενίσχυση της θέσης κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας.
Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 35 συνολικά εμφανίσεις για την ομάδα της Κύπρου, καταφέρνοντας να κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 16 διαφορετικές περιπτώσεις.