Toν Ολυμπιακό με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο συνδέει αγγλικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με το «transferfeed», οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν τον 31χρονο διεθνή τερματοφύλακα της Νιούκαστλ, ωστόσο υπάρχει πρόβλημα με την UEFA, η οποία τον θεωρεί ξένο παίκτη, παρά το ότι έχει ελληνική υπηκοότητα και αυτό δημιουργεί πρόβλημα με τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

O Οδυσσέας Βλαχοδήμος
InTime/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

«Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Ωστόσο, όπως συμβαίνει και με τον Ζαφείρη, η UEFA τον θεωρεί ξένο παίκτη, παρά την ελληνική του υπηκοότητα, κάτι που περιπλέκει τη μεταγραφή του. Επιπλέον, το γεγονός ότι ο Βλαχοδήμος ανήκει αυτή τη στιγμή στη Νιούκαστλ κάνει ακόμα πιο δύσκολη την όποια κίνηση, καθώς ο Ολυμπιακός θα πρέπει να διαχειριστεί τόσο το κόστος της μεταγραφής όσο και το καθεστώς του παίκτη ως ξένου, σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA.

Η κατάσταση αυτή αντικατοπτρίζει ένα γενικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός όσον αφορά τη σύνθεση του ρόστερ του για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς ήδη έχει υπεράριθμους ξένους παίκτες», αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα.