Μάκης Κατσαβάκης: Ξεκάθαρος υπέρ της παραμονής του Λορέν Μορόν στον Άρη εμφανίστηκε ο Έλληνας τεχνικός, όπου μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» εξήρε τον Ισπανό φορ, τονίζοντας πως κάθε του κίνηση αποτελεί διδαχή και ότι όποτε αγωνίζεται με τους Κίτρινους, δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω του!

Για το τι θα ήταν προτιμότερο να μείνει ο Μορόν ή να έρθει πρόταση 5 εκ. ευρώ της ρήτρας: «Φυσικά να μείνει ο Μορόν. Πολύ χαρισματικός παίκτης. Δεν αφήνω τα μάτια μου από πάνω του όταν παίζει. Καταπληκτικές κινήσεις. Κάθε κίνησή του είναι διδαχή για τα παιδιά. Η ρήτρα είναι χαμηλή. Η αξία του είναι πολύ μεγάλη. Ίσως να μη βλέπουν την αξία του από άλλες ομάδες. Δεν ξέρω κατά πόσο παρακολουθείται».
Το γεγονός ότι ενισχύεται ο Άρης με Έλληνες παίκτες: «Και ο Αθανασιάδης ήταν μαζί μας μικρός όταν ήμουν στον Ηρακλή και τον Γιαννιώτα τον είχα στον Άρη. Ψάχνει Έλληνες για να συμμετέχει και στην Ευρώπη σύμφωνα με τους κανονισμούς. Υπήρχαν Έλληνες παίκτες στον Άρη. Οι παίκτες που πήρε μπορούν να βοηθήσουν και με την παρουσία του Μαρίνου που δίνει εμπιστοσύνη στα παιδιά. Πρέπει να δώσει προτεραιότητα όπως παλιά στα φυτώριά του ο Άρης. Το έχει ανάγκη ο Άρης».
Τον στόχο της πεντάδας: «Θα μπει… Ο Άρης μπορεί να τα πάει καλύτερα. Αρκεί να εμπιστευτούν και να κρατήσουν έναν προπονητή, να τον θωρακίσουν και όχι να υπάρχουν θέματα με τις πρώτες αναταράξεις».
Την Αράζ που θα αντιμετωπίσει ο Άρης στο Conference League: «Έχουν πολλά λεφτά με τα πετρέλαια και τα αέρια, φέρνουν αξιόλογους παίκτες. Είναι ομάδα που θέλει προσοχή. Ο Άρης είναι ευκαιρία φέτος να σπάσει το αρνητικό ρεκόρ. Το ευχόμαστε ολόψυχα», είπε ο Μάκης Κατσαβάκης.
