Ο Νταβίντ Γιούρασεκ παρουσιαζόταν ως... κλεισμένος από την ΑΕΚ, ενώ το όνομά του είχε "παίξει" εντονότατα και για τον έτερο Δικέφαλο της Ελλάδας, τον ΠΑΟΚ.

Aυτό που βγήκε σήμερα από την Ένωση είναι πως ο Γιούρασεκ δεν απασχολεί και ο έγκριτος Τούρκος δημοσιογράφος, Γιατζίζ Σαμπουνσούογλου, αναφέρει ότι η Μπεσίκτας μπήκε στο κόλπο για τον Τσέχο μπακ, καθώς έκανε πρόταση στην Μπενφίκα για δανεισμό και οψιόν αγοράς.

Μετά τη γνωστοποίηση της πρότασης, ΜΜΕ από την Τουρκία αποκαλύπτουν ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έφτασε σε συμφωνία τόσο με τον 24χρονο αριστερό μπακ, όσο και με την πορτογαλική ομάδα για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στα εν λόγω ρεπορτάζ, ο Γιούρασεκ πρόκειται να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη το ερχόμενο σαββατοκύριακο, έτσι ώστε να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να ανακοινωθεί.