Ο Χουλιάν Κουέστα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη μετά από 7 χρόνιας παρουσίας στο σύλλογο, καθώς οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να κάνουν ολική αλλαγή στη θέση του τερματοφύλακα.

Αποχωρεί από τον Άρη μετά από 7 χρόνια - Συμπαίκτης με Φορτούνη, Κουρμπέλη!

Επιπλέον, οι Κιτρινόμαυροι έχουν ήδη αποκτήσει τους Λόβρο Μάικιτς και Γιώργο Αθανασιάδη για να καλύψουν το κενό που θα αφήσει ο Ισπανός πορτιέρο, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό τους τον Ιούλιο του 2018 και εκ τότε πραγματοποίησε 224 συμμετοχές με την ομάδα της συμπρωτεύουσας.

Μάλιστα, ο 34χρονος τερματοφύλακας αναμένεται να μεταβεί στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη, στην οποία αγωνίζεται ο Κώστας Φορτούνης και ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Την σεζόν που μας πέρασε ο Ισπανός μέτρησε 33 εμφανίσεις και περισσότερα από 2.970 λεπτά συμμετοχής, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο 34χρονος διαθέτει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη ως το καλοκαίρι του 2027.