«Τετέ όπως Ουνάχι», γράφει η εφημερίδα Sportday στο πρωτοσέλιδο της και αναφέρεται στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα την υπόθεση του Βραζιλιάνου εξτρέμ.
Διαβάστε επίσης...
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρούι Βιτόρια σκέφτεται στα παιχνίδια με την Ρέιντζερς να αναθέσει στον Τετέ τον ρόλο του Ουνάχι.
Η περίπτωση του Μαροκινού καθυστερεί και ο Πορτογάλος τεχνικός του τριφυλλιού σκέφτεται να μετατοπιστεί ο Τέτε στη μεσαία γραμμή, σε μια διαφορετική διάταξη και να γίνει ο αντι - Ουνάχι.
Το ίδιο αναφέρει και η εφημερίδα Live Sport, γράφοντας πως ο Τετέ θα γίνει 10ρι: «Ο Βραζιλιάνος μαζί με τον Μπακασέτα σε ρόλο Ουναϊ μέχρι να ξεκαθαριστεί η υπόθεση του Μαροκινού και ενόψεις της πρώτης μάχης με τη Ρέιντζερς».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο