Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού είναι ο Ολυμπιακός και η ιστοσελίδα «moonbh.com.br» υποστηρίζει ότι οι πρωταθλητές ενδιαφέρονται για τον Λέο Ορτίς της Φλαμένγκο.

Πρόκειται πάντως για πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς ο 29χρονος στόπερ κοστολογείται 15 εκατ. ευρώ και φαίνεται ότι βρίσκεται στη λίστα της Γιουβέντους, συνεπώς αντιλαμβάνεται κανείς ότι τα πράγματα μόνο απλά δεν είναι για τους Πειραιώτες, αν όντως έχουν στα υπ’ όψιν τον Βραζιλιάνο παίκτη, που διαθέτει ιταλικό διαβατήριο κι έχει συμβόλαιο έως το 2028 με τη Φλαμένγκο, με την οποία συμμετείχε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ο Λέο Ορτίς
AP

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Ολυμπιακός ενδέχεται να έχει τύχη για τον Ορτίς, επειδή ο Ροντινέι μιλάει με παίκτες από την παλιά του ομάδα και θα μπορούσε να παίξει ρόλο στη μεταγραφή, με τον έμπειρο αμυντικό (1,85μ.) να έχει περάσει στο παρελθόν και από Ιντερνασιονάλ, Σπορ Ρεσίφε και Μπραγκαντίνο.

Είναι δύο φορές με την Εθνική Βραζιλίας και στην περσινή σεζόν κατέγραψε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 1 γκολ.