Στα αγωνιστικά συμπεράσματα από το πρώτο σοβαρό φιλικό της ΑΕΚ και την επιβεβαίωση του πόσο χρειάζεται τη μεταγραφική ενίσχυση αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τον Διονύση Καππάτο, έκανε την εκτίμηση βάσει ρεπορτάζ ότι μέσα στην εβδομάδα (το πολύ στις αρχές της επόμενης) η «Ένωση» θα έχει κλείσει τη μια από τις δυο περιπτώσεις αριστερών μπακ που δουλεύει.

Αφού τόνισε λοιπόν πως η εικόνα του χθεσινού ματς έκανε σαφές πώς χρειάζονται επίσης δεξί μπακ και χαφ για βασικοί, εξέφρασε την άποψη ότι δύσκολα θα δουλέψει ο ρόμβος με τα χαρακτηριστικά των παικτών που υπάρχουν τώρα στο ρόστερ.

Εξάλλου υπενθύμισε ότι ο Μάρκο Νίκολιτς δεν έχει δείξει εμμονές στις προηγούμενες ομάδες του με τη διάταξη και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, αν συνεχίσει να διαπιστώνει ότι δεν λειτουργεί, να την αλλάξει.