Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Νίκου Αθανασίου, ενώ παράλληλα τρέχει τις εξελίξεις με τον Λορέντσο Σιπιόνι.
Διαβάστε επίσης...
Σύμφωνα με πληφορορίες που μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο Αργεντινός άσος αναμένεται το Σάββατο (4/7) στην Ελλάδα προκειμένου να επισημοποιήσει τη συμφωνία του με τους Ερυθρόλευκους.
Ο Σιπιόνι θα ταξιδέψει στην Ελλάδα από το Μπουένος Άιρες, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4+1 χρόνων με τον Ολυμπιακό.
Ο 20χρονος Σιπιόνι θεωρείται μία εξαιρετική προσθήκη για τους νταμπλούχους Ελλάδας, έχοντας ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στην Αργεντινή για λογαριασμό της Τίγκρε, και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του για την ενίσχυση του ερυθρόλευκου άξονα. Η περίπτωσή του θυμίζει αρκετά την αντίστοιχη του συμπατριώτη του, Σαντιάγκο Έσε, ο οποίος... έπιασε Λιμάνι σε νεαρή ηλικία και δεν άργησε να εξελιχθεί σε έναν από τους πλέον κομβικούς παίκτες για τους Πειραιώτες.