Κώστας Κετσετζόγλου: Κερδισμένες όλες οι πλευρές θα είναι από μια επιστροφή του Κώστα Γαλανόπουλου στην ΑΕΚ, όπως τόνισε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
«Δεν έχει τελειώσει η συμφωνία, αλλά… ψήνεται. Είναι κοινή επιθυμία και ανάγκη η συνεργασία των δύο πλευρών. Η ΑΕΚ θα έχει στις τάξεις της ένα δικό της παιδί, που γνωρίζει την ομάδα και μπορεί να μπει στην ευρωπαϊκή λίστα. Από την άλλη ο Γαλανόπουλος μπορεί, ειδικά αν συνεχίσει ο Νίκολιτς με ρόμβο, να έχει αρκετό χρόνο τη νέα σεζόν. Θα είναι μια win-win μεταγραφή, που δεν επηρεάζει τον βασικό σχεδιασμό. Εκκρεμεί η απόκτηση αμυντικού χαφ, δεν θα είναι ο Γαλανόπουλος αυτός. Ο Ριμπάλτα δουλεύει για αυτή τη μεταγραφή», τόνισε.
Όσο για το θέμα του φορ και τον Σίριλ Ντέσερς: «Από την πλευρά του παίκτη και της ΑΕΚ δεν έχει αλλάξει κάτι. Ο ίδιος θέλει να έρθει και περιμένει να γίνει αυτό που δρομολογείται εδώ και καιρό. Υπάρχει συνεχής επαφή των δύο ομάδων, αλλά ακόμη περισσότερο του Ντέσερς με τη Ρέιντζερς. Το έχει πάρει σε μεγάλο βαθμό πάνω του. Η ΑΕΚ επιμένει και πιστεύει πως θα τον φέρει. Ας βάλουμε κι εμείς το χρονικό όριο 7-10 ημερών που έβαλε ο Νίκολιτς μετά το τελευταίο φιλικό», είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο