Η μεταγραφή του Μιχάλη Κωνσταντίνου από τον Ηρακλή στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2001 είχε κάνει πάταγο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ο Κύπριος φορ αποκάλυψε ότι τα… βρήκε σκούρα στην πρώτη ανοικτή προπόνηση στη Λεωφόρο.
Διαβάστε επίσης...
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram o άλλοτε άσος των «πράσινων» και μετέπειτα του Ολυμπιακού είπε χαρακτηριστικά ότι ένιωσε να έχει 100 κιλά βαρίδια στην πλάτη του.

«Πώς να στο πω τώρα; Σκέψου να ‘ρθει ο Ρονάλντο στο Παραλίμνι να παίξει ποδόσφαιρο. Το ότι θα ξεσηκωθεί όλη η Κύπρος είναι φυσιολογικό. Τώρα να πάει ένας παίκτης απ’ την Κύπρο σε μια ομάδα που υπάρχουν 25 παικταράδες. Και να ‘ρθει ένα παιδάκι από την Κύπρο, 22 χρονών, που ήταν στον Ηρακλή, στον Παναθηναϊκό και να βρίσκει 30 χιλιάδες κόσμο στην προπόνηση… Δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστώ. Και ίσως αυτό με κράτησε λίγο στην αρχή και είχα τα πάνω, τα κάτω, γιατί ξέρεις, δεν ήρθε κι ο Μέσι. Και ήρθε σε μια ομάδα που είχε να πάρει και 6-7 χρόνια το πρωτάθλημα.
Άρα, περιμένανε ότι ήρθε ο Μεσσίας και δεν ήρθε ο Μεσσίας, ο Μιχάλης ήρθε ο Κωνσταντίνου. Δεν ήρθε ο Μέσι ή ο Μαραντόνα. Ενθουσιασμός, ναι, αλλά δεν μου έδωσε μια δύναμη να πετάξω εκείνη τη στιγμή. Νομίζω μου έβαλε κάποια βαρίδια 100 κιλά πάνω στην πλάτη μου. Ήταν πολύ δύσκολο», ανέφερε ο Κωνσταντίνου.