Η Στουτγάρδη είναι αποφασισμένη να αποκτήσει τον Γιάννη Κωνσταντέλια και αυξάνει την προσφορά της προς τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Έλληνα άσου, η γερμανική ομάδα δίνει πλέον 17+3 εκατομμύρια ευρώ στον Δικέφαλο του Βορρά.

Οι Σουηβοί είχαν προσφέρει το προηγούμενο διάστημα 14+3 εκατομμύρια ευρώ για τον Κωνσταντέλια, ωστόσο η πρόταση κρίθηκε ανεπαρκής και απορρίφθηκε από τον ΠΑΟΚ. Αποφάσισαν λοιπόν να ανεβάσουν την προσφορά και να επανέλθουν με νέα πρόταση.

Στη νέα πρόταση, περιλαμβάνονται τα 17 εκατομμύρια ως εγγυημένο ποσό που θα μπει στα ταμεία των Ασπρόμαυρων, ενώ τα υπόλοιπα τρία θα δοθούν σε μορφή μπόνους στην ελληνική ομάδα.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσουν οι Θεσσαλονικείς στο ασφυκτικό πρέσινγκ της Στουτγάρδης, οι άνθρωποι της οποίας έχουν παραδεχθεί ανοιχτά ότι ο Κωνσταντέλιας αποτελεί έναν από τους μεγάλους μεταγραφικούς τους στόχους.