O Ολυμπιακός θα χρειαστεί «υπομονή και επιμονή», στην προσπάθεια που κάνει να ντύσει στα «ερυθρόλευκα» τον Σαντίνο Αντίνο, μία μεταγραφή που «δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα».
Αυτό αναφέρει (15/7) η εξειδικευμένη ιστοσελίδα «transferfeed», η οποία με ακρίβεια ακολούθησε τις εξελίξεις στη μεταγραφή του Λορέντσο Σιπίονι από την Σαν Λορέντσο στον Ολυμπιακό.
Διαβάστε επίσης...
Όπως τονίζεται η πρόταση 4,5 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού για τον 19χρονο Αργεντινό εξτρέμ Γοδόι Κρουζ, απορρίφθηκε, όπως και εκείνη που ακολούθησε στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, με την ομάδα της Αργεντινής απαιτεί ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ.
«Αν και η ρήτρα αποδέσμευσης του Αντίνο είναι 20 εκατομμύρια ευρώ, η Γοδόι Κρουζ επιδιώκει να διαπραγματευτεί μια καλύτερη συμφωνία. Η μεταγραφή δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα, απαιτώντας υπομονή και επιμονή από τον Ολυμπιακό», αναφέρει χαρακτηριστικά.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο