Ολυμπιακός: Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Κύπρο, η ΑΕ Λεμεσού ζήτησε τον Χεφτέ Μπετανκόρ από τον Ολυμπιακό.
Όπως αναφέρει το κυπριακό μέσο "Goal" η ΑΕΛ ενδιαφέρεται για τον Ισπανό επιθετικό του Ολυμπιακού και μάλιστα έκανε πρόταση στους Πειραιώτες για τον δανεισμό του παίκτη.
Ο Μπετανκόρ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο και πέρασε το δεύτερο μισό της σεζόν ως δανεικός στον Πανσερραϊκό, όπου έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις με 21 γκολ σε 33 αγώνες.
Ο 32χρονος άσος αναχώρησε μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού για το Σιντάμ της Ολλανδίας όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ωστόσο δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για το αν θα βρεθεί στο ενεργό ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδας εν όψει της νέας σεζόν.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο