ΠΑΟΚ: Δεν έχει “παραιτηθεί” της σκέψης να χτίσει τη “νέα Τούμπα” ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, Τέλης Μυστακίδης και ετοιμάζει την επόμενη κίνησή του! Σύμφωνα με πληροφορίες από το δικό του περιβάλλον, ετοιμάζει μια “εταιρεία ειδικού σκοπού”, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και… σκοπό την κατασκευή γηπέδου του ΠΑΟΚ!
Σε αυτή την εταιρεία, η οποία θα είναι δική του φυσικά, θα είναι ο μέτοχος με 100%, θα καταθέσει συγκεκριμένο ποσό (πχ 150 εκατομμύρια ευρώ), το οποίο θα βρίσκεται εκεί και θα… περιμένει να παρθεί η απόφαση του Α.Σ. ΠΑΟΚ (μέσω γενικής συνέλευσης φυσικά), για την κατασκευή γηπέδου και αφού ξεκαθαρίσει και ο Ιβάν Σαββίδης το χρονοδιάγραμμα των δικών του ενεργειών, για την κατασκευή της “νέας Τούμπας”.
Διαβάστε επίσης...
Σύμφωνα με τους ίδιους, αυτή η εξέλιξη, θα αναγκάσει τον Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει πιο γρήγορα στην κατασκευή γηπέδου, αλλά και να αποδειχθεί εάν έχει τη ρευστότητα να χτίσει το γήπεδο. Αυτά λέει η πλευρά Μυστακίδη!
Πηγή: sfina.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο