Ο Γιώργος Τσακίρης ασχολήθηκε με το θέμα του Νίκλας Ελίασον, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡFM 94,6, τονίζοντας πως σωστά ο Μάρκο Νίκολιτς τον αφήνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Τόσο γιατί δεν του κάνει στο ποδοσφαιρικό σχέδιο που έχει για την ΑΕΚ, όσο και γιατί δεν έχει το μυαλό του εδώ.
Διαβάστε επίσης...
Όσον αφορά στον Νίκολα Μόρο, ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και η ΑΕΚ θα παίξει με τον χρόνο στην εν λόγω υπόθεση, με σκοπό να ρίξει αρκετά τα χρήματα, λέγοντας πως δύσκολα θα δούμε τους «κιτρινόμαυρους» να πάνε πάνω από τα 5 εκατ. ευρώ για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή αυτό το καλοκαίρι.
Τέλος, για τον Σίριλ Ντέσερς επεσήμανε πως η περίπτωσή του θα ξεκαθαρίσει μετά τα ματς της Ρέιντζερς με τον Παναθηναϊκό, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να περιμένουν θετικές εξελίξεις.