Κωνσταντίνος Κότσαρης: Επιστροφή στον Παναθηναϊκό για τον γηγενή τερματοφύλακα, ο οποίος παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του και τόνισε πως γύρισε στην... οικογένειά του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας κίπερ:

«Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο. Η ομάδα που έγινα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Η ομάδα που μου έδωσε τη δυνατότητα να ακολουθήσω το όνειρο μου από μικρός. Ένα όνειρο να παίξω τόσο επαγγελματικά ποδόσφαιρο, όσο και σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα. Είναι κάτι σαν οικογένεια μου!

Αποθέωσε Αλαφούζο, Παπαδημητρίου παίκτης του ΠΑΟ - "Τους ευχαριστώ" (VID)
Intime

Νιώθω μεγάλη χαρά. Είναι ιδιαίτερη τιμή που μπορώ να υπηρετήσω αυτή την ομάδα. Γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, κ. Αλαφούζο και τον κ. Παπαδημητρίου που μου έδωσαν την ευκαιρία να επιστρέψω στο σπίτι μου».