Άλεξ Κράαλ: Από την Πέμπτη (24/7) το όνομα του Τσέχου μέσου της Ουνιόν Βερολίνου "παίζει" πολύ στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, με συνεχόμενα δημοσιεύματα από τη Γερμανία, με την Berliner Kurier να αναφέρεται στα τελευταία δεδομένα της υπόθεσης.

«Ο Άλεξ Κραλ επέστρεψε στην Ουνιόν, αλλά για να αποχωρήσει. Δεν υπάρχει πλέον μέλλον για αυτόν στο Βερολίνο, καθώς η ομάδα αποφάσισε να τον πουλήσει. Αν και βασικός στην Εσπανιόλ κατά τον περσινό του δανεισμό, οι Ισπανοί δεν άσκησαν την οψιόν αγοράς που είχε οριστεί στα 3 εκατ. ευρώ», αναφέρει το δημοσίευμα υπογραμμίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή την εξέλιξη, αλλά και ότι οι διαπραγματεύσεις δεν θα είναι εύκολες, λόγω του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή που είνια μέχρι το 2026.

Παράλληλα γίνεται μνεία και στην παρουσία του Τζόντζο Κένι στον ΠΑΟΚ, γεγονός που δείχνει πως στην Ουνιόν παρακολουθούν στενά τις κινήσεις του Δικεφάλου του Βορρά, με το ερώτημα που θέτει η Berliner Kurier να είναι:  «Πόσα χρήματα θα δώσει ο Ιβάν Σαββίδης για τον Άλεξ Κραλ