Στην τελική της ευθεία μπαίνει -όπως όλα δείχνουν- η μεταγραφή του Γιώργου Βαγιαννίδη στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αφού πορτογαλικά Μέσα ανέφεραν χθες (26/7) ότι άνθρωπος των "λιονταριών" βρέθηκε στην Αθήνα για να τελειώσει το deal με τον Παναθηναϊκό.
Διαβάστε επίσης...
Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Live Sport", η μετακίνηση του Έλληνα δεξιού μπακ αναμένεται να στοιχίσει περίπου 15-16 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα με τα οποία οι Πράσινοι θα προβούν σε νέες κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ.

Όπως αναφέρεται, μετά την επικείμενη πώληση Βαγιαννίδη ο Παναθηναϊκός θα βγει στην αγορά για τέσσερις μεταγραφές και συγκεκριμένα έναν δεξιό μπακ, έναν χαφ, έναν αριστερό εξτρέμ και έναν επιθετικό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αν επιβεβαιωθούν τα ποσά αυτά, τότε η πώληση Βαγιαννίδη στην Σπόρτινγκ θα αποτελέσει την ακριβότερη στην ιστορία του Τριφυλλιού.
