Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Νικολό Σκίρα, ο Σεντίρα, ο οποίος ανήκει στη Νάπολι, παραμένει αναποφάσιστος αναφορικά με το επόμενο βήμα της καριέρας του.
Διαβάστε επίσης...
Ο διεθνής φορ έχει δεχθεί προτάσεις τόσο από τον ΠΑΟΚ όσο και από τη Βερόνα, ωστόσο δεν έχει πάρει ακόμη την τελική του απόφαση.
«Ο Ουαλίντ Σεντίρα δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του. Ο στράικερ της Νάπολι έχει δεχθεί προσέγγιση από τη Βερόνα και τον ΠΑΟΚ. Οι σκέψεις συνεχίζονται», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σκίρα.
Ο 26χρονος επιθετικός αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη μορφή δανεισμού στη Φροζινόνε, έχοντας 8 γκολ και 2 ασίστ στη Serie A.
Walid #Cheddira has no decided his future yet. #Napoli’s striker has been approached by #Verona and #PAOK: reflections ongoing… #transfers
— Nicolò Schira (@NicoSchira) July 30, 2025