Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως είναι ήδη γνωστό, ετοιμάζεται να παρουσιάσει στο κοινό το νέο υπέρλαμπρο μουσείο της ομάδας, το οποίο αναμένεται να ανοίξει σύντομα, ενώ σε σαυτό παρουσίασε και τη νέα εντός έδρας εμφάνιση της ομάδας!
Επιπλέον, όπως είχε προαναγγείλει ο αντιπρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, ο οποίος χαρακτήρισε το πρότζεκτ «κιβωτό του Ολυμπιακού»:
«Προετοιμάζουμε ένα μουσείο που δεν θα έχει προηγούμενο. Αυτό θα είναι η κιβωτός του Ολυμπιακού. Το μουσείο αυτό θα γίνει ένα τοπόσημο στον Πειραιά, για όσους ταξιδεύουν εδώ»!
Η εταιρεία που "κρύβεται" πίσω από το μουσείο των Πειραιωτών
Πρέπει να σημειωθεί πως η μεγάλη εταιρεία που έχει αναλάβει όλο το έργο, η MediaPro Exhibitions, είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και έχει κατασκευάσει σπουδαία μουσεία όπως αυτό της Μπαρτσελόνα, της Βιγιαρεάλ και της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ έχει βάλει ακόμα την υπογραφή της στο project City Challenge για τη Μάντσεστερ Σίτι στο Άμπου Ντάμπι. αλλά και σε μουσεία για τη FIFA και φυσικά εκτός του ποδοσφαίρου.
Επιπλέον, το μουσείο αναμένεται να παρουσιαστεί από τους εκπροσώπους της πειραϊκής ομάδας, ενώ τη Δευτέρα (04/08) θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό. Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να γίνουν τα επίσημα εγκαίνια, παρουσία φυσικά του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος βλέπει ακόμα ένα μεγάλο του όνειρο να γίνεται πραγματικότητα.