Προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ προανήγγειλε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το νικηφόρο φιλικό κόντρα στην Ντεν Χάαγκ.
Διαβάστε επίσης...
Μιλώντας στους δημοσιογράφους που καλύπτουν την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Ολλανδία, ο Βάσκος προπονητής είπε σχετικά: «Έχουμε αρκετό καιρό ακόμα για το τέλος της αγοράς. Θα φύγουν παιδιά, θα έρθουν παιδιά, ακόμη υπάρχει αρκετός χρόνος».
Για τον Στρεφέτσα και την εξέλιξη που πιστεύει ότι θα έχουν οι νέοι παίκτες, ο Μεντιλίμπαρ επισήμανε: «Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για αυτό, έχουν μπει κάποια νέα παιδιά στην ομάδα, πρέπει να μην έχουμε πίεση και να μην τους προσθέτουμε περισσότερο άγχος από ό,τι χρειάζεται, ώστε να αγωνιστούν με την ομάδα. Σιγά σιγά και για αυτούς τους λόγους κάνουμε την προετοιμασία».

Επίσης, ανέφερε:
Για τα συμπεράσματά του από το παιχνίδι με την Ντεν Χάαγκ: «Το παιχνίδι είχε λίγο απ’ όλα. Είχε πράγματα πολύ καλά όπως όταν έπρεπε να πιέσουμε τον αντίπαλο, όταν έπρεπε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες όπως στην αρχή του παιχνιδιού. Έχει και πράγματα άσχημα όπως στο τέλος του παιχνιδιού που έφταναν πολύ εύκολα στην περιοχή μας και έβαλαν δύο γκολ, ενώ θα μπορούσαν να μας έχουν βάλει κι άλλα. Το παιχνίδι είχε και θετικά και αρνητικά».
Για τους Ελ Κααμπί και Καμπελά: «Mπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε, αυτοί μιλάνε μεταξύ τους, οπότε το αφήνω σε εσάς».
