Γράφουν ότι “ο ΠΑΟΚ είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει και τον Ιανουάριο, αλλά δεν ευδοκίμησαν οι προσπάθειες, ενώ κάτι ανάλογο έγινε και στο ξεκίνημα της καλοκαιρινής περιόδου, αλλά πάλι δεν προχώρησε η μεταγραφή”.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο επιθετικός της Ρεάλ Μπέτι έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο (έως το καλοκαίρι του 2026) και έτσι ψάχνεται να φύγει, γιατί στην Ρεάλ Μπέτις, δεν φαίνεται να τον έχουν για ενδεκάδα, αλλά για κερκίδα και οι Ισπανοί προσπαθούν να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του.
Διαβάστε επίσης...
Από τον ΠΑΟΚ πάντως, δεν επιβεβαιώνουν τίποτα και τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον.
Μπορεί να “φουντώσει” στο τέλος Αυγούστου, εάν ο παίκτης μείνει ελεύθερος, κάτι που επιδιώκει.
Στο δημοσίευμα πάντως, αναφέρεται: «Ο ΠΑΟΚ αναζητά να υπογράψει όσο πιο γρήγορα έναν δυνατό, έμπειρο και αξιόπιστο επιθετικό όπως ο Μπακαμπού. Προς το παρόν οι διαπραγματεύσεις απέχουν αρκετά από το να υπάρξει συμφωνία, ωστόσο συνεχίζονται».
Πηγή: sfina.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο