Η Ίντερ φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Σαντιάγο Έσε, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Sportitalia». Οι φιναλίστ του Champions League αναζητούν μια επιπλέον λύση για τον άξονα της μεσαίας γραμμής τους, παρά το γεγονός ότι ήδη διαθέτουν γεμάτο κέντρο, με τον Κρίστιαν Κίβου να επιθυμεί μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών.
Στο πλαίσιο αυτό, οι «νερατζούρι» εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις από την ιταλική αγορά, όπως ο Κεϊτά της Πάρμα και ο Φρέντρουπ της Τζένοα. Ωστόσο, το όνομα του Αργεντινού μέσου, Έσε, έχει προταθεί στην ομάδα από ατζέντηδες, αν και δεν έχει διευκρινιστεί κατά πόσο ο Ολυμπιακός είναι ανοικτός σε πιθανή παραχώρηση ή αν απλώς πρόκειται για μια επιλογή μεταξύ άλλων.
Διαβάστε επίσης...
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ίντερ θα έχει την ευκαιρία να δει τον Έσε από κοντά στο φιλικό που θα δώσει με τον Ολυμπιακό στις 16 Αυγούστου στο Μπάρι, μια αναμέτρηση που ίσως κρίνει την πιθανή εξέλιξη της υπόθεσης.
Attraverso i suoi intermediari, a centrocampo è stato proposto Santiago Hezze, centrocampista argentino di 23 anni in forza all’Olympiacos. Resta vivo l'interesse per Frendrup. @tvdellosport pic.twitter.com/cwR2IMBCxo — InterHub (@InterHubOff) August 10, 2025
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο