Προ των πυλών είναι η επισημοποίηση της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Γιακουμάκη.
Διαβάστε επίσης...
Στο Μεξικό μεταδίδουν πως ο Έλληνας επιθετικός αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στην Κρουζ Αζούλ και παίρνει την πτήση με προορισμό την Ελλάδα ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο του Βορρά.
La novela por fin terminó.
— Gerardo González (@gerardoo_gh) August 10, 2025
PAOK y Cruz Azul llegaron a un acuerdo por Giakoumakis, sé va cómo préstamo con opción a compra. @VamosCAzul pic.twitter.com/sZIvdtuboT
Η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία και όλα δείχνουν ότι πάμε για υπογραφές και ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες, με τον Ασπρόμαυρους να επαναπατρίζουν τον πρώην άσο της ΑΕΚ μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στο εξωτερικό.
Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα με την Κρουζ Αζούλ, αφού φαίνεται πως υπήρξε συμφωνία στους τελευταίους όρους, που απέμενε να διευθετηθούν για να προχωρήσει η μεταγραφή.
Ο Γιακουμάκης αναμένεται να υπογράψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ως δανεικός για έναν χρόνο από την Κρουζ Αζούλ, ενώ ο διεθνής άσος θα παραιτηθεί από ένα ποσό άνω των 700.000 ευρώ, που θα καρπωνόταν την επόμενη σεζόν βάσει του συμβολαίου του με τον μεξικανικό σύλλογο.