Υπάρχει θέμα στις σχέσεις της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, με την πρώτη να απαντά σε δύο σημεία όσων αναφέρθηκαν στη συνέντευξη Τύπου νωρίτερα τη Δευτέρα (11/8) από τον Α.Σ.

Συγκεκριμένα, σε μία αποστροφή του λόγου του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Άλκης Ησαϊάδης, υποστήριξε ότι έγινε αποδέκτης ενός απειλητικού email, το οποίο δεν θέλησε να διαβάσει και να δημοσιοποιήσει για προσωπικούς λόγους.

Η ΠΑΕ, λοιπόν, δημοσιοποίησε το mail, σημειώνοντας ότι είναι ένα χαρτί για την εμπιστευτικότητα μνημονίου συνεργασίας με νομική επισήμανση και υποστηρίζει ότι προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για ενημέρωση και χρήση από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου και ατομικά τη δικηγόρο κα. Γιαννακοπούλου.

απάντηση ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Λεζάντα

Επίσης, από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα επισημαίνεται ότι οι εγγυήσεις θα δοθούν 12 μήνες ύστερα από την υπογραφή του παρόντος και πως το 12μηνο μετρά, από τη στιγμή που υπογράψει ο Ερασιτέχνης το μνημόνιο.

Εφόσον δηλαδή υπάρξει συμφωνία και υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, ξεκινά να μετρά το δωδεκάμηνο, συν τα τρία χρόνια για την κατασκευή της Νέας Τούμπας.

απάντηση ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Λεζάντα