Αναλυτικά όσα είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσανάκας.

«Μπαίνουμε σε ένα κρίσιμο 20ήμερο για τις τελευταίες κινήσεις. Στα στόπερ έχει προκύψει μια περίπτωση πιο έμπειρου και έτοιμου παίκτη από τον Μάντσα, ο οποίος παίζει για πρώτη χρονιά στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας».

Για την πιθανότητα πώλησης παίκτη: «Υπάρχει ενδιαφέρον από την Ιταλία για παίκτες όπως ο Έσε και ο Πιρόλα, αλλά ο Ολυμπιακός και ο Μεντιλίμπαρ δεν θέλουν να χάσουν παίκτη από τον βασικό κορμό. Έγινε μόνο με τον Κωστούλα, για μια πρόταση που δεν μπορούσαν να αρνηθούν».

Τέλος, ανέφερε πως «… πιστεύω πως ως το τέλος του καλοκαιριού ο Ολυμπιακός θα πάρει και έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή, καθώς αποχωρούν ο Μασούρας και ο Αναγνωστόπουλος. Για τον Τσιμίκα δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι, η Νότιγχαμ τον θέλει για το δικό της ρόστερ».