Γιώργος Τσακίρης: Η ΑΕΚ θα έπρεπε να είχε ήδη διαθέσιμο έναν παίκτη για τη βάση του ρόμβου, όπως τόνισε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 προσθέτοντας πως οι εξελίξεις για αυτή την προσθήκη μετατίθενται.

«Αφήνουμε ένα πολύ μικρό παραθυράκι, αλλά όλα δείχνουν πως δεν θα γίνει άμεσα η απόκτηση χαφ. Η ΑΕΚ, που στις άλλες μεταγραφές έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, θα έπρεπε ήδη να είχε κλείσει αυτή την υπόθεση, αλλά τώρα πιθανότατα πάει πίσω. Επίσης θα πρέπει να δει πώς θα αναβαθμίσει και άλλες θέσεις, όπως του δεξιού μπακ, ίσως και του αναπληρωματικού στόπερ.

Όμως αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για τον κόουτς είναι ο χαφ και ο φορ. Πιθανότατα πρώτη επιλογή τακτικής προσέγγισης του Νίκολιτς για το ματς της Πέμπτης θα είναι ο ρόμβος, παρότι θα απουσιάζει ο Περέιρα. Έχει επιλογές, αλλά όχι μεγάλο βάθος», τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης.