ΑΕΛ: Η ΑΕΛ ήταν έτοιμη να κλείσει την μεταγραφή του Σωκράτη Διούδη για τα γκολποστ, αλλά χάλασε την τελευταία στιγμή. Οι «Βυσσινί» αντέδρασαν με γρήγορους ρυθμούς και είναι έτοιμοι να υπογράψουν τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο από τον Ολυμπιακό.

Βρήκε τον αντί -Διούδη σε πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού η ΑΕΛ
Intime

Από ότι φαίνεται δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για την εν λόγω μεταγραφή, καθώς ο Ολυμπιακός δεν τον υπολογίζει για την νέα σεζόν και ο Γιώργος Πετράκης έδωσε το «πράσινο φως» για την μεταγραφή του τερματοφύλακα στους Θεσσαλούς.

Ο Έλληνας τεχνικός θα ξανασυνεργαστεί με τον Αναγνωστόπουλο, μετά την κοινή παρουσίας τους στην Κηφισιά. Τέλος, την προηγούμενη σεζόν ο Έλληνας άσος, σημείωσε μία συμμετοχή στη Super League απέναντι στον ΠΑΟΚ (με την ομάδα του νικήτρια με 4-2).

Βρήκε τον αντί -Διούδη σε πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού η ΑΕΛ
Intime