Το μυαλό όλων των φίλων της ΑΕΚ είναι στη ρεβάνς με την Άντερλεχτ στη Νέα Φιλαδέλφεια με στόχο την πρόκριση στη League Phase του Conference League, όμως προηγείται η πρεμιέρα της Stoiximan Super League, απέναντι στον Πανσερραϊκό.
Διαβάστε επίσης...
Ο Γιώργος Τσακίρης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα πλάνα του Μάρκο Νίκολιτς, αλλά και για τα μεταγραφικά που έχουν καθυστερήσει.
Για αρχή ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» ανέφερε πως θα πρέπει να περιμένουμε πάρα πολλές αλλαγές στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό. Μπορεί να αλλάξει σχεδόν ολόκληρη η άμυνα.
Χτυπάει την πόρτα της 11άδας ο Γιόνσον, για να μπορέσει να βοηθήσει και απέναντι στην Άντερλεχτ. Θα έπρεπε να πάρει και δεξί μπακ η ΑΕΚ, ενώ αν δεν βγει ο Πενράις πρέπει να βρει και αριστερό μπακ.
Ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι επιβάλλεται να τρέξει η υπόθεση του χαφ. Ο Νίκολιτς το έχει ζητήσει εδώ και καιρό και η καθυστέρηση είναι πολύ μεγάλη. Μάλιστα, για τον Σέρβο τεχνικό είπε ότι θα είναι μυθικό επίτευγμα αν τελικά προκριθεί στην League Phase του Conference μετά από τρεις γύρους.