Λήξη συναγερμού που χαμόγελα στον Ατρόμητο για τον Σωτήρη Τσιλούλη!
Ο 30χρονος επιθετικός είχε τρομάξει άπαντες στο Περιστέρι, όταν τραυματίστηκε στην προπόνηση μέσα στην εβδομάδα, με τις αρχικές εκτιμήσεις να προκαλούν ανησυχία για πιθανή σοβαρή ρήξη χιαστού.
Διαβάστε επίσης...
Ωστόσο, η μαγνητική τομογραφία έφερε ανακούφιση, καθώς ο έμπειρος άσος έχει υποστεί οστικό οίδημα σε κνήμη και μηριαίο, μαζί με κάκωση στους εξωτερικούς συνδέσμους, γλιτώνοντας το χειρότερο σενάριο.
Η επιστροφή του υπολογίζεται σε περίπου έναν μήνα, κάτι που σημαίνει ότι ο Τσιλούλης θα δώσει μάχη με τον χρόνο για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.
Ο Ατρόμητος, που βασίζεται στην εκτελεστική δεινότητα του 30χρονου, καλείται τώρα να καλύψει το κενό του στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν.Το πρόγραμμα του Ατρομήτου:
Παναιτωλικός – Ατρόμητος
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος
Ατρόμητος – Άρης
Πανσερραϊκός – Ατρόμητος (Κύπελλο Ελλάδας, League Phase – 1η αγ.)
Ατρόμητος – ΑΕΛ Novibet (Κύπελλο Ελλάδας, League Phase – 2η αγ.)
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον Τσιλούλη, με την ομάδα να ελπίζει ότι ο «μαέστρος» της επίθεσης θα επιστρέψει σύντομα για να δώσει το σύνθημα της αντεπίθεσης!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο