Ο Μάρκο Γκρούγιτς αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ως ο εκλεκτός που έψαχνε ο Μάρκο Νίκολιτς στη μεσαία γραμμή. Ο 29χρονος χαφ ήρθε στην Αθήνα, υπέγραψε στην Ένωση και είχε την πρώτη του γνωριμία με το νέο του περιβάλλον. Αμέσως μετά τέθηκε ενώπιον της κάμερας του "AEKTV¨" και έδωσε την πρώτη του συνέντευξη με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Ο Σέρβος χαφ δήλωσε προνομιούχος που ανήκει σε αυτή την ποδοσφαιρική οικογένεια και ανυπόμονος να αγωνιστεί στην OPAP ARENA και να κατακτήσει τίτλους φορώντας τα "κιτρινόμαυρα", με την οποία έχει γενέθλια την ίδια μέρα! Δεν το ήξερε και δεν έκρυψε την έκπληξη και τη χαρά του όταν το πληροφορήθηκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος και προνομιούχος να βρίσκομαι σε αυτό το γήπεδο, να έχω την ευκαιρία να είμαι κομμάτι της οικογένειας της ΑΕΚ. Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική να είμαι μέρος τoυ συλλόγου για τα επόμενα χρόνια. Ανυπομονώ να συναντήσω τους συμπαίκτες και τον προπονητή όταν επιστρέψουμε στις προπονήσεις. Και φυσικά ανυπομονώ να συναντήσω και τους οπαδούς μας σε αυτό το εκπληκτικό στάδιο. 

Κάθε παίκτης έχει προσωπικούς στόχους και στόχους με την ομάδα. Το ίδιο κι εγώ. Θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, να βοηθήσω την ομάδα, αυτός είναι ασφαλώς ο πρώτος στόχος. Οπωσδήποτε να βελτιώσω το παιχνίδι μου σε όλους τους τομείς. Κι αυτό που είναι το πιο σημαντικό, να κατακτήσουμε τίτλους», σημείωσε αρχικά.

«Ναι; Στις 13 Απριλίου; Δεν το ήξερα. Καταπληκτικό! Είναι μια σύμπτωση που δεν ήξερα και με κάνει ακόμη πιο χαρούμενο τώρα», συμπλήρωσε όσον αφορά το γεγονός ότι έχει ίδια μέρα γενέθλια με την Ένωση.