Διονύσης Δεσύλλας: Τα στοιχεία που θα κληθεί να δουλέψει και να… καλυτερέψει αυτές τις ημέρες ο Ρουί Βιτόρια στον Παναθηναϊκό, παρότι δεν θα έχει πλήρες ρόστερ στη διάθεσή του, κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ.
«Είναι ημέρες άχαρες, μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών, ο Παναθηναϊκός έχει ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του. Δεν θα κάνει άλλη κίνηση, έκανε 11 προσθήκες, δεν τις λες και λίγες. Βέβαια, πουλήθηκαν και τρεις βασικοί, αν δεν είχαν φύγει Βαγιαννίδης Μαξίμοβιτς και Ιωαννίδης, θα ήμασταν -3. Αποκτήθηκαν στα τελειώματα και τρεις παίκτες που αφορούν την μεσοεπιθετική λειτουργία η οποία, στην παρούσα φάση, είναι προβληματική και θα είναι εν δυνάμει βασικοί. Άρα έχει πράγματα να βάλει ο προπονητής. Μπορεί να το κάνει τώρα στην διακοπή, αλλά δεν θα έχει και όλους τους παίκτες στην διάθεσή του για να το πετύχει. Θα ρίξει το βάρος κυρίως στην βελτίωση της επιθετικής τακτικής. Της ανάπτυξης, της δημιουργίας, ο Παναθηναϊκός και δεν σκοράρει εύκολα αλλά και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς, οπότε συνεχίζεται η δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε επίσης...
Παράλληλα ο Διονύσης Δεσύλλας στάθηκε και στον στόχο του Βιτόρια να δημιουργήσει δίδυμα, με ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση, προκειμένου να ανεβάσει το συνολικό επίπεδο αλλά και τον εσωτερικό ανταγωνισμό, ενώ επισήμανε ότι αν ο Σάντσες βγάλει 20 παιχνίδια με βάση τις πραγματικές και μεγάλες δυνατότητές του, τότε ο Παναθηναϊκός θα είναι κερδισμένος.