ΟΦΗ - ΠΑΟΚ: Μια ανεπίσημη πληροφορία, που επιβεβαιώθηκε μέσα από το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, έδωσε τέλος στην αγωνία για τη διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στους δυο «ασπρόμαυρους» του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Λόγω της ακαταλληλότητας του χλοοτάπητα (και όχι μόνο) στο Παγκρήτιο Στάδιο, αποφασίστηκε ο αγώνας να μεταφερθεί εκτός Κρήτης, με τον χώρο διεξαγωγής να βρίσκεται πλέον στην Αθήνα.
Οι επιλογές για την έδρα του αγώνα ήταν περιορισμένες, με το ΟΑΚΑ και τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας να αποτελούν τα επικρατέστερα σενάρια.
Τελικά, η επίσημη ανακοίνωση της Λίγκας έδωσε τη λύση, ορίζοντας το Ολυμπιακό Στάδιο ως τον πρώτο χώρο διεξαγωγής της αναμέτρησης.
Στην ανακοίνωση, η οποία εκδόθηκε μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, αναφέρεται συγκεκριμένα: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League ενέκρινε ομόφωνα την αλλαγή έδρας διεξαγωγής του αγώνα ΟΦΗ - ΠΑΟΚ, της 3ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:30.
Εάν μέχρι την Παρασκευή στις 12:00 το μεσημέρι δεν έχει διασφαλιστεί η δυνατότητα διεξαγωγής του αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο, λόγω θεμάτων όπως το VAR ή οι σχετικές άδειες, τότε η Super League έχει την εξουσιοδότηση να ορίσει τον αγώνα στο γήπεδο "Απ. Νικολαΐδης"».
Αυτή η εξέλιξη δίνει ένα τέλος στην αβεβαιότητα που επικρατούσε τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, διατηρεί ένα μικρό ενδεχόμενο αλλαγής της τελευταίας στιγμής, εάν προκύψουν απρόβλεπτα προβλήματα με το ΟΑΚΑ.
Διαβάστε επίσης...
Σε αυτή την περίπτωση, το γήπεδο της Λεωφόρου θα είναι η εναλλακτική λύση, διασφαλίζοντας ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά.