Στο Μεξικό μετακομίζει ο Αντονί Μαρσιάλ, καθώς οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τον Μοντερέι ολοκληρώθηκαν και όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Σέσαρ Λουίς Μέρλο υπάρχει πλέον συμφωνία. 

«Οι Ραγιάδος (Μοντερέι) συμφώνησαν για την αφορά του Αντονί Μαρσιάλ και άφησαν εκτός συναγωνισμού την Πούμας. Η Μοντερέι κανόνισε τη μεταγραφή με την ΑΕΚ και πλήρωσε ένα σημαντικό συμβόλαιο στον Γάλλο φορ, με παρελθόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» αναφέρει ο Μέρλο τον οποίο πλέον αναπαραγάγουν πολλά Μέσα στο Μεξικό. 

Μάλιστα και από την Ελλάδα οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται μια ανάσα από τη συμφωνία και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί η αποχώρηση του Μαρσιάλ με προορισμό το Μεξικό. Ο Γάλλος σταρ δεν βρισκόταν στις πρώτες επιλογές του Μάρκο Νίκολιτς και σε συνδυασμό με το  τεράστιο συμβόλαιο ύψους 3,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, η αποχώρησή του έστω και 11 Σεπτεμβρίου, θεωρείται... δώρο για την ΠΑΕ! 

Ρομάνο: «Η ΑΕΚ δεν θέλει άλλο τον Μαρσιάλ»

Θέμα συζήτησης στην Ευρώπη -και όχι μόνο- έχει γίνει το ενδεχόμενο αποχώρησης του Αντονί Μαρσιάλ από την ΑΕΚ. Μετά τα ρεπορτάζ περί ενδιαφέροντος της Πούμας, προέκυψε σήμερα ότι η Μοντερέι είναι η ομάδα που συζητά ουσιαστικά με την «Ένωση», με τον μεξικανικό σύλλογο να καλύπτει μάλιστα τις απαιτήσεις του παίκτη.

Με αφορμή λοιπόν τη συγκεκριμένη φημολογία και δημοσίευμα ότι οι «κιτρινόμαυροι» απευθύνθηκαν και σε άλλους πιθανούς ενδιαφερόμενους, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρθηκε επίσης στο ζήτημα. Και έγραψε συγκεκριμένα σε ανάρτησή του: «Η ΑΕΚ πρότεινε τον Μαρσιάλ σε έξι ομάδες τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με το Foot Mercato. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ άλλο τον Μαρσιάλ».