Αυτονόητη χαρακτήρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου τη νίκη απέναντι στην Κηφισιά για τον Παναθηναϊκό, αλλά και την βελτίωση της απόδοσής του.
«Επανεκκίνηση του πρωταθλήματος απέναντι στην Κηφισιά, σε ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει το αυτονόητο και να πάρει το πρώτο του τρίποντο. Για εμένα, θα πρέπει να δείξει και καλύτερη εικόνα από ότι με τον Λεβαδειακό, όπου ήταν πολύ καλός για ένα ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Υπάρχει η απαίτηση ο Παναθηναϊκός να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, να πάρει εύκολα το ματς και να δει μετά τα επόμενα που ακολουθούν, με Καλλιθέα στο Κύπελλο και Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα», σχολίασε χαρακτηριστικά.
Αναφορικά με την πιθανή 11άδα των «πράσινων» στον Βόλο, ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε πως θα την απαρτίζουν οι Ντραγκόβσκι, Καλάμπρια, Πάλμερ-Μπράουν, Τουμπά, Κυριακόπουλος, Τσιριβέγια, Τσέριν, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τζούριτσιτς και Σβιντέρσκι, αφήνοντας ένα μικρό παράθυρο για Σάντσες και Ζαρουρί. Ενώ ο Αθανασίου εξέφρασε την μεγάλη προσμονή του να δει τον Ντέσερς και αναρωτήθηκε πως θα είναι ο Παναθηναϊκός με έναν τέτοιο σέντερ φορ στη σύνθεσή του, παραθέτοντας και το… χρονοδιάγραμμα της διαχείρισής του.
Ομάδα - έκπληξη ετοιμάζεται να αναλάβει ο Φατίχ Τερίμ!
Με μια απροσδόκητη τροπή, ο Φατίχ Τερίμ αναδεικνύεται ως το ισχυρότερο φαβορί για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Τσεχίας με την υποψηφιότητά του, σύμφωνα με τσεχικά ΜΜΕ, στηρίζεται θερμά από τον άλλοτε θρύλο της Γιουβέντους και νυν γενικό διευθυντή της εθνικής, Πάβελ Νέντβεντ!
Η σχέση που καθορίζει το μέλλον
Η συνεργασία του 72χρονου Τούρκου προπονητή με τον Νέντβεντ στην Αλ Σαμπάμπ της Σαουδικής Αραβίας άφησε θετικές εντυπώσεις στον Τσέχο παράγοντα, ο οποίος εισηγήθηκε το όνομά του στην ομοσπονδία.
Η κίνηση αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο Νέντβεντ φαίνεται να αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναζήτηση του νέου προπονητή, κάτι που δεν συνηθίζεται για τη θέση του.
Η υποψηφιότητα του Τερίμ ενισχύεται από το αβέβαιο μέλλον του νυν προπονητή, Ίβαν Χάσεκ, του οποίου οι σχέσεις με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας βρίσκονται σε κρίση. Η πιθανή αποχώρησή του έχει ανοίξει τον δρόμο για έναν διάδοχο, με τον Τερίμ να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Η προπονητική κληρονομιά του «Αυτοκράτορα»
Ο Φατίχ Τερίμ, γνωστός και ως «Αυτοκράτορας» του τουρκικού ποδοσφαίρου, έχει ένα πλούσιο βιογραφικό που περιλαμβάνει:
Οκτώ πρωταθλήματα Τουρκίας με τη Γαλατασαράι.
Την κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA το 2000.
Μετά την αποχώρησή του από την Αλ Σαμπάμπ, ο Τερίμ παραμένει ελεύθερος και έτοιμος για νέες προκλήσεις. Η πιθανή του ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τσεχίας αποτελεί μια μεγάλη έκπληξη, καθώς φέρνει στο προσκήνιο έναν προπονητή με τεράστια εμπειρία σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, αλλά όχι με κάποια σύνδεση με το τσέχικο ποδόσφαιρο.
Η κίνηση αυτή, αν ολοκληρωθεί, θα δείξει ότι η ομοσπονδία της Τσεχίας επιζητά έναν έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή για να οδηγήσει την ομάδα σε μια νέα εποχή επιτυχιών.