Η Κηφισιά πέτυχε μια ιστορική νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 3-2 στον Βόλο για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League, και ο Σεμπάστιαν Λέτο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του μετά το τέλος της αναμέτρησης.
Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, ο Αργεντινός τόνισε ότι το αποτέλεσμα αποτελεί επιβράβευση για την προσπάθεια των παικτών του:
«Αυτό είναι ένα δώρο, είναι ένα μπόνους από όλους τους παίκτες για τη σκληρή δουλειά που κάνουν. Το αξίζανε. Είναι φυσικά μια πολύ μεγάλη νίκη, αλλά ο στόχος της σεζόν είναι στο τέλος και τότε θα κριθούμε».
Ο Λέτο στάθηκε στη σημασία της μαχητικότητας και της πίστης μέχρι το τελευταίο λεπτό:
«Δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ. Το σημαντικό είναι να είσαι εκεί και να παλεύεις μέχρι το τέλος».
Η Κηφισιά, με αυτό το σπουδαίο τρίποντο, δείχνει ότι μπορεί να σταθεί με αξιώσεις απέναντι στους μεγάλους του πρωταθλήματος, ενώ ο Λέτο φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, υπενθυμίζοντας ότι η μάχη της σεζόν μόλις ξεκίνησε.