Η αναμέτρηση στο "Απόστολος Νικολαΐδης είχε λίγες καλές φάσεις και χαρακτηρίστηκε από χαμηλό ποιοτικά ποδόσφαιρο, με τις δύο ομάδες να μην ικανοποιούν ιδιαίτερα με την απόδοσή τους.

Οι Πάσινοι πήραν προβάδισμα νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, όταν στο 48ο λεπτό ο Ντέσερς εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας του Ολυμπιακού και με εύστοχο πλασέ άνοιξε το σκορ. Ο Παναθηναϊκός έδειχνε να ελέγχει τον ρυθμό και να κρατάει τη νίκη, όμως οι Πειραιώτες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο φινάλε της αναμέτρησης, και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις, ο Ελ Κααμπί βρήκε δίχτυα, δίνοντας στον Ολυμπιακό έναν πολύτιμο βαθμό.

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι Ερυθρόλευκοι διατηρούνται στην κορυφή της βαθμολογίας, φτάνοντας τους 10 βαθμούς και συγκατοικώντας με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στους 2 βαθμούς, αν και έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Ωστόσο, η απόστασή του από την κορυφή μεγαλώνει επικίνδυνα, γεγονός που εντείνει την πίεση στην ομάδα του Χρήστου Κόντη ενόψει της συνέχειας.

Ακούστε τι είπε ο Νίκος Κώτσης στην αθλητική εκπομπή του MEGA: