ΆρηςΑπό την… έξοδο στην επιστροφή. Ο Πιόνε Σίστο αποτελεί ξανά θέμα συζήτησης στα δανέζικα ΜΜΕ, αυτή τη φορά με θετικό πρόσημο, καθώς ο Δανός εξτρέμ κερδίζει θέση στο βασικό πλάνο του Άρη.

Έγινε θέμα ξένος του Άρη - "Ολική ανατροπή με την παρουσία του"
Intime

Η ιστοσελίδα tipsbladet κάνει λόγο για «άνοδο» του Σίστο, σημειώνοντας ότι «τρία παιχνίδια, τρεις νίκες» συνοδεύουν την παρουσία του μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Ο διεθνής άσος, που το καλοκαίρι έμοιαζε κοντά στην αποχώρηση λόγω περιορισμένου χρόνου συμμετοχής και τραυματισμών, όχι μόνο έμεινε, αλλά δείχνει αποφασισμένος να κερδίσει ξανά τον ρόλο που του αναλογεί.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της νίκης επί της Κηφισιάς, όπου με 29 επιτυχημένες πάσες τράβηξε τα βλέμματα, με τα ελληνικά ΜΜΕ να τονίζουν ότι «επέστρεψε δυναμικά στο ρόστερ και σύντομα αναμένεται να βρει και το δρόμο προς το γκολ».

Ο Σίστο έμεινε εκτός για μεγάλο διάστημα την περασμένη άνοιξη και η διοίκηση είχε εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο λύσης συμβολαίου. Τελικά, τίποτα από αυτά δεν συνέβη και, όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ της Δανίας, «όλα έχουν ανατραπεί» με τον 29χρονο να ξαναμπαίνει στα πλάνα του προπονητή και να διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο το φθινόπωρο.

Πηγή: sfina.gr

Έγινε θέμα ξένος του Άρη - "Ολική ανατροπή με την παρουσία του"
Intime