Μεγάλη ένταση σημειώθηκε στο πρόσφατο ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Κώστα Καραπαπά και Γιώργο Τζαβέλλα, με την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα να μην κάνει σαφές για ποιο λόγο καταγράφηκε αυτή, λίγο πριν ξεκινήσει το β’ ημίχρονο στην αναμέτρηση της Λεωφόρου.
Όπως προκύπτει πάντως, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού θέλησε να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή Ντενίζ Αϊτεκίν για το πέναλτι που ζήτησαν οι «ερυθρόλευκοι» στη φάση του 35’ με πρωταγωνιστή τον Ρεμί Καμπελά, δείχνοντας στον Γερμανό ρέφερι ένα printscreen.
Διαβάστε επίσης...

Eκείνη τη στιγμή είπε κάτι ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού και τα αίματα άναψαν αμέσως, με τους δύο άνδρες να έρχονται στα χέρια.
Εντέλει, τα πνεύματα ηρέμησαν με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, καθώς ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης από πλευράς Πειραιωτών και οι Αχμέντ Τουμπά και Σταμάτης Γαρρής για λογαριασμό των «πράσινων» βγήκαν μπροστά και το συμβάν έλαβε τέλος.