Η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΛ Novibet, σε ένα ματς που ενδέχεται να επιφέρει τιμωρία για την Ένωση μετά από κλήση της ΔΕΑΒ.

Η Ένωση κατηγορείται για "βίαιη πρόκληση εκτεταμένων φθορών" στο γήπεδο της Λιβαδειάς και απειλείται με πρόστιμο. Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ τιμωρήθηκε επίσης με πρόστιμο από τη ΔΕΑΒ για φθορές στο γήπεδο του Λεβαδειακού, στο ματς της τρίτης αγωνιστικής.

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει τα εξής:

Α) Καλεί σε ακρόαση, στις 29/09/2025, την ΠΑΕ ΑΕΚ αναφορικά με φαινόμενο βίας που σχετίζεται με τον αθλητισμό και φέρεται ότι έλαβε χώρα, εντός της αθλητικής εγκατάστασης του «ΑΕL FC ARENA» της Λάρισας, κατά την διάρκεια του αγώνα, που διεξήχθη σε αυτό στις 21/09/2025, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΕ ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague, αγωνιστικής περιόδου 2025-2026, για βίαιη πρόκληση εκτεταμένων φθορών από φιλάθλους της και πιο συγκεκριμένα θραύση επτά (7) πλεξιγκλάς και αποκόλληση εννέα (9) σειρών εξ 28 πλαστικών καθισμάτων εκάστη, αλλά και μεμονωμένη αποκόλληση δεκαοκτώ (18) ακόμη καθισμάτων από τη βάση τους, στις θύρες 12 Α και 12Β του ανωτέρω Σταδίου, από όπου και παρακολούθησαν τον παραπάνω αγώνα.