Άρης: Ο Μανόλο Χιμένεθ μετρά ένα σερί τεσσάρων νικών στον πάγκο του Άρη, ωστόσο η καθημερινότητά του παραμένει απαιτητική λόγω των συνεχόμενων απουσιών. Οι τραυματισμοί έχουν ανεβάσει τον αριθμό των ποδοσφαιριστών στο ιατρικό δελτίο στους εννέα, περιορίζοντας σημαντικά τις λύσεις του Ισπανού τεχνικού.

Γρίφος για Χιμένεθ - Ψάχνει λύσεις για τις 9 απουσίες
Intime

Με το ρόστερ να αριθμεί 31 παίκτες, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο σημαντικό είναι το θέμα που υπάρχει με τις απουσίες και πόσο πιο δύσκολα θα ήταν τα πράγματα με μικρότερο ρόστερ. Την ώρα που σε δύο ημέρες ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Ο Χιμένεθ περιμένει να έχει κάποια επιστροφή, ωστόσο τα δεδομένα δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι εκείνος με τις περισσότερες πιθανότητες να προλάβει το ματς, αν και η συμμετοχή του δεν θεωρείται δεδομένη. Ο Βοριαζίδης έχει λιγότερες πιθανότητες, ενώ για τον Μεντίλ, τα πράγματα είναι δύσκολα. Για την ακρίβεια είναι απίθανο να προλάβει εν αναμονή και των νέων εξετάσεων. Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να μπει στην αποστολή ο Μορουτσάν, εφόσον καταφέρει να προπονηθεί τις επόμενες ημέρες, κάτι που μοιάζει δύσκολο.

Ο Άρης θα κληθεί έτσι να διαχειριστεί το παιχνίδι με περιορισμένες επιλογές, με την ελπίδα ότι από την επόμενη εβδομάδα και ενόψει ΟΦΗ η κατάσταση θα αρχίσει να βελτιώνεται.

Πηγή: sfina.gr

Γρίφος για Χιμένεθ - Ψάχνει λύσεις για τις 9 απουσίες
Intime