Ήταν αναμενόμενο κι επισημοποιήθηκε… Σε αναζήτηση προπονητή μπήκε οριστικά ο Παναιτωλικός, καθώς τη Δευτέρα (6/10) ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» με τον Γιάννη Πετράκη, την επομένη της συντριβής στη Βοιωτία με 6-0 από τον Λεβαδειακό.
Οι Αγρινιώτες, πάντως, είχαν τα καλύτερα λόγια να πουν για τον Κρητικό προπονητή, κάνοντας λόγο για άνθρωπο με «εξαιρετικό χαρακτήρα, ήθος και άψογη συμπεριφορά και στάση απέναντι σε όλους».
Διαβάστε επίσης...

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία της ομάδας μας με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη. Κατά τη διάρκεια της διετούς συνεργασίας μας υπηρέτησε τον Παναιτωλικό με επαγγελματισμό, συνέπεια και πάθος, συμβάλλοντας καθοριστικά στη λειτουργία και την αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας.
Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στον άνθρωπο Γιάννη Πετράκη, για τον εξαιρετικό χαρακτήρα, το ήθος και την άψογη συμπεριφορά και στάση του απέναντι σε όλους. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και ευχόμαστε στον ίδιο και τους συνεργάτες του υγεία και κάθε καλό στην επαγγελματική τους πορεία από εδώ κι εμπρός».
Ο Πετράκης κατέγραψε 80 αγώνες στον πάγκο των «καναρινιών», έχοντας απολογισμό 28 νίκες, 18 ισοπαλίες και 34 ήττες. Είναι η τρίτη αποχώρηση προπονητή από ομάδα της Super League μέσα σε δύο ημέρες, καθώς προηγήθηκαν αυτές του Γιώργου Πετράκη από την ΑΕΛ και του Σάββα Παντελίδη από τον Αστέρα Τρίπολης.
