Άρης: Ευχάριστα νέα για τους Κίτρινους, καθώς ο Μιγκέλ Αλφαρέλα συμμετείχε κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης και υπολογίζεται ξανά από τον Μανόλο Χιμένεθ ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.
Ο Γάλλος εξτρέμ, που είχε σταθεί άτυχος στην πρώτη του προπόνηση με τα Κιτρινόμαυρα τραυματιζόμενος μόλις μία μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του από τη Λέγκια, δείχνει πλέον απολύτως έτοιμος.
Διαβάστε επίσης...
Σε σημείο κλειδί η επιστροφή του
Η επιστροφή του έρχεται σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης χρειάζεται φρεσκάδα και επιπλέον επιλογές στην επίθεση, ιδιαίτερα μετά τα τελευταία προβλήματα τραυματισμών. Ο Αλφαρέλα ακολούθησε όλο το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το μεγάλο ματς της Κυριακής.
Από την άλλη, οι Κάρλες Πέρεθ, Ούρος Ράτσιτς και Χαμζά Μεντίλ συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα αποθεραπείας υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ, με στόχο να επιστρέψουν σταδιακά μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Να σημειωθεί πως η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο, Πέμπτη (9/10) και ο Άρης θα έχει νέα πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο, καθώς το τεχνικό επιτελείο της ομάδας θέλει να διατηρήσει την ένταση και τη συγκέντρωση ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο