Mε τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται από τον Ιανουάριο ο Ανδρέας Τετέι, καθώς απομένει πια μόνο η σχετική ανακοίνωση, με τον 24χρονο επιθετικό να μην κρύβει τη χαρά του.
Χωρίς να αναφέρει τους «πράσινους», ο άσος της Κηφισιάς με ένα story στα social media έδειξε ουσιαστικά την ικανοποίησή του για την ευκαιρία που παίρνει να αγωνιστεί σε έναν από τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου. «Τα όνειρα παραμένουν όνειρα μέχρι να ξυπνήσεις και να τα κάνεις αληθινά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τετέι.
Διαβάστε επίσης...

Με 6 γκολ σε 8 συμμετοχές στην τρέχουσα σεζόν με τη φανέλα της Κηφισιάς έχει προκαλέσει αίσθηση με τις εμφανίσεις του, με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να παρακολουθούν επίσης την περίπτωσή του.
Ήταν καταλυτικός στη μεγάλη νίκη της ομάδας του Σεμπάστιαν Λέτο με 3-2 επί του «τριφυλλιού» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σκοράροντας για το 1-0 και κάνοντας άνω κάτω την «πράσινη» άμυνα στα άλλα δύο γκολ των «κυανόλευκων», ενώ ήταν εξαιρετικός και στην ήττα με 3-2 από την ΑΕΚ στο γήπεδο του Περιστερίου, όπου και πάλι βρήκε δίχτυα και γενικά αναστάτωσε την οπισθοφυλακή των «κιτρινόμαυρων».