Την ανατροπή στην υπόθεση των Ανδρέα Τετέι και Παύλο Παντελίδη πάει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν, οι «πράσινοι» έχουν μπει γερά στο κυνήγι για τους δύο ποδοσφαιριστές και έχουν καταθέσει πρόταση για την αγορά τους στην Κηφισιά. Δύο παίκτες που έχουν προσελκύσει το βλέμμα των μεγάλων του πρωταθλήματος τις τελευταίες εβδομάδες.
Το «τριφύλλι» προσπαθεί να κάνει τη ρελάνς και να αποσπάσει τη θετική απάντηση του συλλόγου των Βορείων Προαστίων, ώστε να κλείσει πακέτο τους δύο παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στην έναρξη της Stoiximan Super League με τις εμφανίσεις τους.
Διαβάστε επίσης...
Ο Ευάγγελος Μίχος, πριν από μία εβδομάδα, όταν είχε μεταφέρει το ρεπορτάζ για την υπόθεσή του και τις πληροφορίες ότι τότε βρισκόταν κοντά στον Ολυμπιακό, είχε αποκαλύψει τι έλεγε ο νεαρός επιθετικός για το Τριφύλλι. Τότε εκτιμήσαμε πως… τρόλαρε, αλλά ίσως τελικά ήξερε κάτι παραπάνω!

Η απάντηση Τέττε για Παναθηναϊκό
Συγκεκριμένα έγραφε: Στην πιάτσα agents κυκλοφορεί πάντως ένα ακόμη rumor, για την ακρίβεια μια ανέκδοτη ιστορία (παρασκήνιο), με πρωταγωνιστή τον ίδιο, τον Τέττε. Συγκεκριμένα, πριν από περίπου 2 εβδομάδες, σε συνάντηση που είχε γνωστός σκάουτερ με τον παίκτη και σε ερώτηση του αν θα τον ενδιέφερε το... εξωτερικό και συγκεκριμένα πρωταθλήματα, η απάντηση που πήρε ήταν πως έχει κλείσει σε μεγάλη ελληνική ομάδα!
Με την επόμενη ερώτηση, από τον ... περίεργο και μάλλον αδιάκριτο σκάουτερ, να έχει να κάνει με το ποια ήταν η εν λόγω (...τυχερή) Μπιγκφοράτη ομάδα. Και τον Τέττε να φέρεται πως του απάντησε χαμογελώντας... "ο Παναθηναϊκός"! (έτσι τουλάχιστον μας μεταφέρθηκε)!!